Det er vores glæde at vi hvert år skræddersyer mange nye rejser til gæster der har rejst med os før. Gæster som også anbefaler os til venner, bekendte, kollegaer og øvrig omgangskreds. Vi er særdeles taknemlige for den tilfredshed vores gæster giver udtryk for, og vi vil fortsat arbejde på at gøre os fortjent til denne tilfredshed.

Som udgangspunkt tilbyder Asien Travel kun rejser til lande hvor vi mener vi har den viden der skal til for at kunne tilbyde den bedst mulige rejse.  Det giver os en god tilfredsstillelse at kunne være dygtige rådgivere for vores gæster når det kommer til ønsket om drømmerejsen. Og på den anden side kan gæsten glæde sig over at få præcis den rådgivning som denne ønsker og har brug for.  Det giver i vores optik ikke meget mening at formidle rejser til lande hvor vores egen rejseerfaring er meget lille. Derfor hedder vi “Asien” Travel, for det er dele af Asien vi har ekspertise i.

Langtidsferie Thailand

Asien Travel har mangeårig erfaring med langtidsferie i Thailand, og kender derfor landets muligheder rigtig godt. På denne hjemmeside finder du masser af information om langtidsferie, og hvad Asien Travel kan tilbyde.  Glæd dig til at holde en langtidsferie i Thailand. Læs her om dine mange muligheder for en afslappende ferie. Måske ønsker du at opleve by-atmosfære, måske vil du holde ferie i strandkanten, eller hvad med en ferie i en skøn strand-bungalow? Vi tilbyder lokal viden og service, og er parate til at tilbyde dig de bedste tilbud. Vi har desuden Servicekontorer flere steder i Thailand. Langtidsferie Thailand er for dig der ønsker længere ophold i Thailand og kan du rejse i lavsæsonen kan der opnås rigtig gode priser. Vi tilbyder også stærke priser med afrejse fra Billund, Hamborg, Aalborg og Aarhus.

Denne hjemmeside om er udarbejdet af det danske rejsebureau Asien Travel. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden. Velkommen til Langtidsferie Thailand.


Asien Travel ApS
Medlem af Rejsegarantifonden. Garanti No. 2249
Udvidet ansvarsforsikring Europæiske Rejseforsikring A/S
Servicekontorer: Chiang Mai, Koh Lanta og Koh Chang, THAILAND