Eco Resort Chiang Mai – Tæt på Ping floden

Eco Resort Chiang Mai er et populært rejsemål for både familier, historie interesserede og forretningsrejsende der ønsker nem adgang til restauranter, natteliv, historiske bygninger, lokal shopping og sightseeing. Hotellet ligger ca. 2 km fra byens centrum og historiske bymur, så med denne enestående beliggenhed byder dette hotel på en forholdsvis nem adgang til byens vigtigste seværdigheder. Chiang Mai er blandt andet kendt for sine mange gamle smukke templer og historiske bymur.

Eco Resort Chiang Mai byder på mange faciliteter der vil berige gæsterne under deres ophold. Gæsterne på dette hotel har glæde af trådløst internet, handicapfaciliteter, roomservice, swimmingpool mm. Hotellet tilbyder 71 smukt indrettede værelser, aircondition, op-vækningsservice og frit brug af internet. Om du er fitnessentusiast eller blot ønsker dage med ren afslapning, byder hotellet på diverse faciliteter til hver en smag, som fitnesscenter, udendørs pool, massage, børnepool, have. Hotellet fungere som ens eget hjem langt væk hjemmefra, da det går ind og opfylder rigtig mange basale behov, på hver sin måde.

Eco Resort Chiang Mai

Værelset på billedet hedder Superior Room med to enkeltsenge. Værelset byder blandet andet på roomservice, tv, gratis wifi og airconditon. Værelset er designet i rolige og bekvemmelige farver og har en rød tråd igennem hele rummet. Der tilbydes 4 forskellige værelsesvarianter. Billedet herunder er af et Deluxe Room.

Deluxe Room

Badeværelset tilhørende Superior room.

Poolen

Hotellets pool i dagslys. Poolen er en god størrelse, hvis man ønsker at svømme eller træne.

Bygningen

Oplevelser i Chiang Mai

Chiang Mai er Nordthailands hovedstad og vigtigste by. Byen er især kendt for sin gamle Lanna-kultur og mange håndværk. Klimaet er lidt køligere her end i Bangkok og byen vrimler af markeder med smukke blomster over alt. Chiang Mai kaldes også ”Rose of the North”.

Byen er Nordthailands handelscentrum for især træarbejde, silkeindustri og smykkefabrikation. Her er det altid muligt at lave en god handel. Chiang Mai kan også prale af at have Thailands største natbasar, som helt sikkert er et besøg værd, hvis man elsker at gå rundt at kigge på diverse souvenirs og få det til en beklagelig lav pris.
I Chiang Mai finder kan man også se tallige af buddhistiske templer og pagoder. Et oplagt besøg ville være Wat Chiang Mun, som er det ældste tempel i Chiang Mai. Hvis man er til trekking er Chiang Mai er også startsted for rigtig mange ture I de store og enestående nationalparker. Turene inkluderer som ofte tømmerflådesejlads på floderne og besøg hos de lokale bjergstammer.

gjbhk

fgvkhStorslåede templer gemmer sig i hjertet af Chiang Mai. Her er det blandt andet muligt at se munke.

Er du interesseret i Chiang Mai kan du også kigge på Eurasia Chiang Mai Hotel.

Du kan læse mere om Chiang Mai som destination her.

Du kan se vores aktuelle tilbus og skrive til os på vores forside.