Eurasia Chiang Mai – Oplev Nordthailand

I den fredelige udkant af byen Chiang Mai, finder man det fantastiske resort ‘Eurasia Chiang Mai Hotel’. Når man ser hvor flot og imødekommende dette hotel er, glemmer man fuldstændig at hotellet kun er tilgodeset med 3 stjerner. Eurasia Chiang Mai Hotel ligger kun 15 minutter fra byens berømte aftenmarked, hvor der tilbydes gratis shuttlebus frem og tilbage, fra hotellet til byen hver dag. Derudover ligger Chiang Mai Internationale Lufthavn kun 20 minutter væk, og togstationen er 5 minutter fra hotellet.

Eurasia Chiang Mai

God kvalitet til fornuftige priser

Eurasia Chiang Mai Hotel tilbyder rigtig mange faciliteter som vil berige opholdet. Der er bl.a. en lækker udendørs pool, massage, lufthavnstransport, restaurant, bar, parkering, handicapfaciliteter og vaskeri, for ikke at nævne den gratis shuttlebus som går direkte frem og tilbage fra byens centrum. Derudover er personalet super flinke til at hjælpe med at planlægge ture/oplevelser i byen. Hotellet er også beliggende tæt på shoppingcentre som Big C og Central Festival.

Eurasia Chiang MaiHotellets poolområde, i eksotiske grønne omgivelser med tilhørende liggestile og parasoller.

Eurasia Chiang Mai Hotel har i alt 65 imødekommende værelser, hvor man på samtlige værelser finder internetadgang, aircondition, skrivebord, mini-bar, køleskab, tv, værdiboks og daglig rengøring. De 65 værelser er delt op i to forskellige slags. 33 af værelserne er private feriehytter, med egen terrasse, som alle er indrettet i kolonistil. De sidste 32 værelser er Eurasia-suiter, som har egen balkon og er meget mere morderne indrettet. Nedenfor er der billeder af de to forskellige typer “værelser” man kan vælge imellem.

Eurasia Chiang Mai

Eurasia Chiang MaiBegge ovenstående billeder er fra ”Cottage”-feriehytterne, som er super hyggeligt indrettet.

Eurasia Chiang Mai

Eurasia Chiang MaiDe 2 ovenstående billeder er et eksempel på hvor flotte Eurasia-suiterne ser ud. Meget moderne og minimalistiske.

Eurasia Chiang Mai er et virkelig skønt hotel som er oplagt til et ophold af længere varighed, med rig mulighed for afslapning og hygge. Men sin populære beliggenhed er der ikke langt til alle de mange attraktioner og seværdigheder som byen Chiang Mai byder på, og det er svært at tage hjem uden en masse gode oplevelser. Om man er på almindelig ferie, bryllupsrejse, familieferie, business-rejse eller af sted for et andet formål. Så er stedet en oplagt mulighed, for der er nemlig plads til det hele.

For Chiang Mai kan du også overveje Eco Resort Chiang Mai.

Du kan læse mere om Chiang Mai som destination her.

Du kan se vores aktuelle tilbud og skrive til os på vores forside.