Imperial Hua Hin Beach Resort – Et godt valg til en god pris

Imperial Hua Hin Beach Resort er placeret helt ud til stranden og er et af de hoteller i Hua Hin, som har den bedste beliggenhed. Hotellet har i alt 124 imødekommende værelser, som er indrettet i moderne og neutrale farver. De forskellige værelser er alle indrettet med aircondition, værdiboks, hårtørrer, køleskab, skrivebord, fladskærm-tv med tilhørende kabelprogrammer, internetadgang og opvækningsservice. Hotellet har i alt 15 type værelser og er ideelt for både familier og forrentningsrejsende. Stedet er til dem som ønsker ren afslapning og samtidig er tæt på alt i forhold til arbejde og aktiviteter inde i centrum af byen. Byens centrum ligger 3 km fra hotellet og dette gør det strategisk nemt for gæsterne på hotellet, hvis man som gæst ønsker at få mest muligt ud af byens mange seværdigheder og aktiviteter. Hua Hin by byder på en lang række seværdigheder til hver sin smag. Der er alt fra aktiviteter over eller under vande, templer i massevis, Big Buddha, Abebjerget osv. Tæt på hotellet ligger blandt andet seværdigheder som Index Living Indkøbscenter og Golden Place.

Imperial Hua Hin Beach Resort

Imperial Hua Hin Beach Resort

Dejligt poolområde

Imperial Hua Hin Beach Resort har et virkelig dejligt poolområde, med tilhørende liggestole og parasoller. Der er en skøn tropisk stemning, på grund af de mange palmer og grønne træer i området, og prikken over i’et må være den fantastiske havudsigt i baggrunden. Der er også en lille poolbar, hvor man kan sidde i poolen samtidig med man får en lækker kold forfriskning eller en snack.

Imperial Hua Hin Beach Resort

Faciliteter – Imperial Hua Hin Beach Resort

Udover det lækre poolområde, har Imperial Hua Hin Beach Resort deres egen udendørs restaurant, placeret lige ved havet så man har en fantastisk udsigt. Her bliver der blandt andet serveret et stort udvalg af thailandske retter, men også international mad. Hvis man har lyst til seafood og god vin, bliver det også serveret i restauranten. Udover pool og udendørsrestaurant, har hotellet også en masse andre servicetilbud. Der er blandt andet et super lækkert spa-område, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser med massage eller lignende. Der er også et fitnesscenter, en kiosk, sauna, parkering, legeplads mm.

Imperial Hua Hin Beach Resort

Imperial Hua Hin Beach Resort

 Ovenstående billede er et typisk Studio Balcony Room, som ligger i den billigere ende af de forskellige værelsestyper.

Imperial Hua Hin Beach Resort

Et af mest populære udflugtsmål i Hua Hin er Abebjerget. På toppen af bjerget er der bygget et lille tempel. Husk, at holde på hat og briller, for aberne på bjerget er frække og benytter enhver mulighed for at skaffe sig lidt underholdning i form af turisternes ejendele eller medbragt mad.

For Hua Hin kan du også overveje Chom View Hotel og Blue Wave Hua Hin.
Du kan læse mere om Hua Hin som destination her.
Du kan se vores aktuelle tilbud og skrive til os på vores forside.