Asien Travel og Thailand

For Asien Travel er Thailand noget ganske særligt. Vores “rødder” inden for rejsebranchen kan spores tilbage til netop Thailand, og vi hjælper hvert år mange danskere med at få deres drømmeferie i landet.

Vores medindehaver og salgskonsulent Brian Harry Boysen har været bosat på Koh Chang i perioden 2003 til 2010, og sidenhen i Chiang Mai i Nordthailand. Brian har en fantastisk viden om Thailand, og om KoH Chang, samt de nærliggende øer. Ønsker du at rejse til Thailand, så kan du være sikker på at du får den rigtige vejledning ved Asien Travel.

Udflugter på destinationen

Vi tilbyder en bred vifte af udflugter på de forskellige destinationer i Thailand. Du har både før og under din ferie mulighed for at tilmelde dig den, eller de, udflugter som du ønsker.

Rejser du til Sydthailand kan vi tilbyde spændende ø-rundture med fokus på de attraktioner, som øerne hver især har at byde på. Udflugterne vil typisk være i følgeskab med én af vores dygtige lokalguider. Desuden findes der også udflugter til vands, som man kan deltage på. Her vil der typisk være fokus på afslapning og snorkling, samt at se nogle af de nærliggende strande og øer. Vi kommer gerne med forslag til udflugter til din langtidsferie i Thailand, både i nord, syd øst og vest.

Rejs med Asien Travel til Thailand

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for, at få en god rejsesnak om din langtidsferie i Thailand. Vi sammensætter gerne øhop på forskellige øer eller kombinerer flere rejsemål i Thailand.

Uanset om du rejser som en større familie, alene eller med andre, ja, så hjælper vi gerne med din rejse. Vi kender Thailand rigtig godt og har stor kendskab til landets forskellige rejsemål og -typer.

Du kan se vores salgsbetingelser her.

Om Asien Travel

Asien Travel er et 100% danskejet rejsebureau. Vi har salgskontor i Esbjerg, og flere regionale kontorer i Thailand. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden, så du er godt dækket ind.

Asien Travel har specialiseret sig i den region, vi kender allermest til, nemlig Sydøstasien og Indonesien. Vi har gennemrejst disse områder siden 1998 og hjælper hvert år mange danskere med deres drømmeferie til Asien. Vi har et godt team af rejsekonsulenter, der alle har mindst 10 års rejseerfaring med Sydøstasien og Indonesien. Vi har både boet, arbejdet og rejst i regionen. Vil du gerne se flere af Asien Travels tilbud, kan du besøge vores hjemmeside her.

Et liv med Asien….og Asien Travel

Asien Travel er et dansk rejsebureau med dybe rødder i vores affinitet med Sydøstasien og Indonesien. I vores voksne liv har vi haft disse områder tæt inde på både vores eget liv, samt det vi holder mest af, nemlig at formidle rejser til denne fantastiske region. Med mere end 40 års sammenlagt erfaring med fjernøsten, har vi opbygget en erfaring som vi håber du vil gøre brug af.

Læs vores profiler nedenfor:

Brian Harry Boysen

39 år gammel og været bosat i Thailand siden 1999. Har rejst rigtig meget i Fjernøsten gennem sine mange år som fast bosiddende i Thailand. Måske en af Danmarks førende eksperter når rejsen især går til Thailand. Brian har egen familie, og ved hvordan det er at rejse som sådan, og de store forventninger dette giver til rejsen. Igennem årene har Brian boet på Koh Chang i Sydthailand og derfor rejst meget i denne del af landet og kender dermed de små bounty-øer som sin egen buskelomme. Gennem de senere år har Brian været bosat i Chiang Mai i Nordthailand. For 7 år siden begyndte Brian at besøge Indonesien og især Bali. Brian rådgiver i dag mange af vores gæster når drømmeferien går til Sydøsten.

Søren Madsen

39 år gammel og har gennem de sidste 17 år beskæftiget sig intensivt med Sydøstasien. Det er bl.a. blevet til mere end 35 besøg i Vietnam gennem årerne, desuden har Søren rejst meget i øvrige fjernøsten. Som uddannet antropolog ved Aarhus Universitet har Søren gennemført langvarigt feltarbejde i Nordthailand omkring vesterlændinges søgning efter buddhismens filosofi og religiøse praksis. Desuden har Søren arbejdet med sundhedsantropologi vedrørende Vietnam og har skrevet flere artikler om forholdene i Sydøstasien. Søren har også været rejseleder på flere pioneerrejser til eksempelvis Myanmar og Vietnam. Søren vejleder i dag mange gæster og interesseforeninger om rejser til det fjerne østen.


Asien Travel ApS
Medlem af Rejsegarantifonden. Garanti No. 2249
Udvidet ansvarsforsikring Europæiske Rejseforsikring A/S
Servicekontorer: Chiang Mai, Koh Lanta og Koh Chang, THAILAND